Топ 5 украси за рожден ден

Топ 5 украси за рожден ден

Интересно

Декорациите за рожден ден се предлагат под много форми: Можете да украсите партито си с цветни цветя или да направите своя собствена диско топка пината! Можете дори да използвате проект „Направи си сам“ като покриване на таван с балони. Почти всички тези декорации са лесни за приготвяне и добавят перфектната атмосфера. Можете също така да използвате обикновена гирлянда като декорация на маса или фон за снимки.

Украсете партито си с цветя

Цветята са чудесна украса за всеки рожден ден. Те добавят уникален щрих към вашето парти и са екологични. Те издържат по-дълго от другите декорации. Плюс това, получателят ще може да ги използва като декорация, което ще го накара да си спомня партито по-дълго. Има много начини да украсите партито си за рожден ден с цветя, включително висящи вази с красиви флорални аранжировки или използване на свежи цветя като фон за фото кабина.

Свежите цветя са органичен начин да украсите рождения си ден и да внесете прекрасен аромат. Можете да ги окачите по стените или да създадете цветна стена. Можете дори да използвате единични цветя на масата или да ги смесвате с други, за да създадете по-органичен и фънки вид. Ако предпочитате по-традиционна тема за рожден ден, отидете за невен или туберози.

Направете своя собствена диско топка пината

Диско топка пината е чудесен начин да посрещнете гостите си у дома. Този декор е лесен за приготвяне и може да се направи с ресни, хартиено маше и стилна сребърна панделка. След като се направи пината, напълнете го с бонбони и го закачете от тавана с две дупки от всяка страна. Дупките в пината могат да бъдат покрити със сребърна или бяла хартия.

Можете също така да използвате огромни глобуси, пълни с хелий, завързани с цветна панделка. Панделките могат да бъдат с различна дължина, ширини и текстури. Можете също да попълните пината с лакомства за възрастни, за да направите по-забавно тържеството за вашите гости.

Украсете с осветени буркани

Осветените буркани са забавен начин да повишите настроението за вашето парти. Тази уникална украса за рожден ден е хит сред гостите. Друг начин за украса с буркани е с цветя от плат. Можете да закупите цветя от плат в интернет и да ги поставите в буркани.

Ако искате да създадете тема за обитавана от духове за вашето парти, можете да украсите с осветени буркани. Тези декорации могат да се използват вътре или извън дома ви. По време на празника на Хелоуин призраците могат да се опитат да се скитат из къщата ви. Ако украсите буркани с тези светлини, те могат да бъдат поставени в цялата стая за допълнителен декор.

Украсете с хартиени фенери

Ако планирате да организирате парти за рожден ден, тогава можете да направите тържеството ви да изглежда празнично и забавно, като използвате хартиените фенери като декорация. Хартиените фенери са отличен избор за празненства, тъй като те могат да бъдат персонализирани според вашите предпочитания. Например, можете да окачите тъканни хартиени кръгове на фенерите, за да създадете празнична атмосфера. Друг чудесен начин да украсите вашето парти е да прикрепите хартиен фенер към низ от светлини.

Хартиените фенери се предлагат в различни форми и цветове, но всички те са подходящи за партита за рожден ден. Тези фенери са лесни за поставяне навсякъде и могат да създадат зашеметяваща атмосфера за парти. Те правят отличен избор за декорация и се предлагат в повечето занаятчийски магазини.

Направете свои персонализирани банери

Персонализираните банери за украса за рожден ден са отличен начин да покажете на рожденика колко много ви е грижа за неговия специален ден. Това показва, че сте вложили допълнително време за планиране на тържеството и помага да направите партито още по-вълнуващо. За да сте сигурни, че банерът ви изглежда страхотно, ще трябва да наемете професионалист, който да го отпечата. По този начин можете да сте сигурни, че всичко е отпечатано точно както сте възнамерявали да бъде. Използването на надежден екип за дизайн на банери ще гарантира, че вашият дизайн е отпечатан с живи цветове и изображения с висока разделителна способност.

Персонализираните банери за рожден ден могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят на всяка тема на партито.  Добавянето на стикери към вашите банери също може да добави допълнително лично докосване.