Парфюми на Hugo Boss завладяват сетивата в продължение на десетилетия

Парфюми на Hugo Boss завладяват сетивата в продължение на десетилетия

Мода и красота

Hugo Boss е германска модна и лайфстайл компания, основана през 1924 година в Метцинген. Брандът предлага широка гама продукти – дрехи, аксесоари и парфюми. Първият аромат с марка Hugo Boss е лансиран през 1985 година. От тогава до днес са проектирани повече от 120 ухания Hugo Boss. За бранда са работили някои от най-именитите парфюмеристи, сред които са Урсула Вандел, Беатрис Пике, Аник Менардо, Мари Саламан, Онорин Блан, Кристиан Дюсулие, Сузи Ле Хели, Калис Бекер, Бруно Йованович, Доминик Ропион, Софи Лабе, Оливия Джакобети, Мишел Жирар, Ян Вазние и др. Анализатори са категорични, че уханията Hugo Boss имат решителен принос за международния успех на лейбъла, който задържа водещите си позиции десетилетия наред.

Парфюмите на Hugo Boss подчертават личността и нейната значимост

Всички повече от 100 аромати композиции на Hugo Boss са изградени с абсолютно преклонение към личността на потребителите и са напълно съобразени с нуждите на клиентите и тенденциите, които ги вълнуват. Това е основната причина парфюмите на Hugo Boss да са богати със своите верни почитатели близо половин век. Уханията на Hugo Boss са изключително преживяване за сетивата. Те отправят свои собствени послания, с които разкриват много за личността на хората, които обожават парфюмите Hugo Boss.

С индивидуален подход Hugo Boss успява да се наложи в една от най-конкурентните сфери – парфюмерията

Брандът съумява категорично да проправи път на своите ароматни композиции, които се отличават с прозорливост и творчески прогрес. Уханията на Hugo Boss печелят почитатели, които им остават верни през годините, благодарение на характерните си стил, класа и хармоничност. Парфюмите с марка Hugo Boss са едновременно модерни, естествени, непреходни и елегантни.

Hugo Boss предлага харизматични ухания, както в дамската, така и в мъжката си ароматна линия

Парфюмите на Hugo Boss издигат в култ уникалността, елегантността и професионализма при разработването на уханните композиции. Ароматите на Hugo Boss разказват истории. Някои от уханията са закачливи и провокативни, други очароват с нежен и романтичен сюжет. Съществуват парфюми на Hugo Boss, които се налагат дръзко, решително и категорично, други предизвикват към авантюризъм и приключения, трети са кадифено деликатни и нежно си проправят път към сърцата на хората. Почитателите на бранда добре познават уханните линии на Hugo Boss, които отдават почит на традициите и класическите възгледи в изграждането на ароматните композиции. Голяма част от клиентите на бранда избират и новаторските ухания на Hugo Boss, почерпили вдъхновение от съвременното общество с неговия ритъм на живот и специфични изисквания. От Hugo Boss не оставят съмнение че са в крака с новите тенденции, представяйки не само актуални и провокативни ухания, но и осъвременени версии на наложени аромати, които запазват интереса на клиентите през годините.