Защо екскурзиите до Испания са най-предпочитани

Защо екскурзиите до Испания са най-предпочитани

Лайфстайл

Безспорно екскурзиите до Испания са сред най-предпочитаните сред българските туристи. Барселона е една от най-посещаваните дестинации от чуждестранни туристи и в световен мащаб. Испания предлага изключително разнообразни атракции от културен, исторически и природен характер. Времето в страната е меко и през зимата температурата рядко пада под 10 градуса, което я прави целогодишно подходяща за туризъм.

Транспорт

От България има директни полети до Мадрид и Барселона, оперирани от няколко авиокомпании и особено през по-слабите за туризъм периоди можете да намерите сравнително евтини самолетни билети. Това е и една от причините екскурзиите до Испания да се търсят, тъй като изгодният транспорт прави и екскурзиите по-изгодни. Испания е на 3000 км от България и в повечето случаи за екскурзия до там се пътува със самолет. Все пак има и оферти за автобусни пътувания.

Какво да посетим

  • Барселона – столицата на автономната провинция Каталуния. Градът се намира на брега на Средиземно море и около него се намират най-големите морски курорти на Испания. Тук можете да намерите невероятните класически творби на известния авангарден архитект Гауди, невероятен нощен живот и стотици галерии и музеи на световно равнище. В града се намира и един от най-богатите и големи аквариуми, където можете да се срещнете отблизо с различни морски видове;
  • Мадрид – столицата на Испания и още едно прекрасно място, което да посетите по време на вашата екскурзия. Тук можете да се полюбувате на националната галерия Прадо, кралският дворец, изключително приятни за разходка паркове, исторически център и стотици ресторантчета, в които да задоволите гастрономическото Ви любопитство;
  • Валенсия – един от най-интересните градове от архитектурна гледна точка на Стария континент. Градът е характерен с бурния си нощен живот.

Защо да изберете Руал Травел

Руал е една от най-старите туристически агенции в България с повече от 30-годишен опит в организирането на екскурзии в чужбина. Ежегодно обслужваме десетки хиляди туристи, маршрутите ни са добре отработени и балансирани. В Испания предлагаме разнообразни програми с дати на отпътуване през почти цялата година.

В Руал Травел ценим високо времето на нашите клиенти и Ви предлагаме възможността да резервирате и заплатите за Вашата екскурзия изцяло онлайн, без да има нужда да посещавате наш офис. Ако имате нужда от повече информация или пък консултация, можете да намерите нашите опитни служители по телефона или в някой от офисите ни в страната.