Какъв ъглов диван да изберем

Какъв ъглов диван да изберем

Дом и Градина

Фундаментално правило при обзавеждането на хола е да изберем модерен диван, който по възможност да е ъглов. Така ще можем да го използваме не само за седене, но и ще можем да го превръщаме в удобна спалня, когато искаме да посрещнем гости. Моделите с лежанка са практично решение, което ще направи ежедневието ни значително по-приятно, уютно и красиво. Този вид мебели за хол са винаги необходими и никога излишни, споделят от онлайн магазин МебелМаг. 

ъглови дивани с лежанка

Какви са предимствата на ъгловите дивани с лежанка

Ъгловите дивани с функция за сън и с лежанка са мебел с пословична популярност. Славата им се дължи най-вече на техните функционални качества, но също така и на модерното им излъчване, което ще постави ефектен акцент на видимо място във всекидневната. Какво точно може да ни предложи тази мебел? Запознайте се с нейните качества отблизо:

  • Лесно може да се превърне в удобно място за спане – това е най-големият плюс на ъгловото канапе с лежанка, което се среща в много български домове;
  • Освен разтегателни, тези мебели са още и много качествени – поради здравата си изработка и надежден механизъм, те могат да бъдат част от интериора години наред; 
  • Предлагат се във всякакви цветове – светло- и тъмносиво, бежово, тъмнокафяво, жълто и др. Комбинацията от два и повече нюанса е също възможна, което може да бъде отнесено и към материалите за изработка – кожа, текстил и др.;
  • Налични са на достъпни цени – супер луксозният ъглов диван с лежанка може да бъде закупен, без да ставате част от поредица от финансови усложнения. Не са никак малко магазините, които предлагат добри отстъпки, което дава преднина на потребителите, търсещи бюджетни решения.

Мечтаете за мека мебел от най-висок клас? Време е да реализирате интериорните си идеи и да им вдъхнете живот… И колкото по-рано направите това, толкова по-добре, защото именно от вас зависи колко скоро ще се сдобиете с дома от своите фантазии. 

Какъв модел да изберете

Насоките в случая са много, а целта е една единствена – да се сдобием с модел диван с лежанка, който е в унисон с популярните трендове при интериора, но и с персоналните ни желания, свързани с жилищното обзавеждане. Предлагат се както по-големи модели за всекидневна, така и малки, но отново с оптимални размери, така че да се насладим напълно на тяхната всекидневна употреба. 

За да сме сигурни, че компонентът ще се впише към интериора, е добре да се възползваме от ъгловите дивани с лежанка по поръчка. Така ще можем сами да изберем цветовете, дамаската и дори допълнителните екстри. Задължително е да вземете в предвид размерите на помещението, за да не бъде твърде голям или твърде малък. Допълнителен съвет е да се съобразите и с това къде точно ще го поставите – не е добре да закривате важни контакти, които няма да може да използвате след това, а също и да допира до отоплителни уреди, тъй като ще доведе до загуба на част от топлината.