енергиен обмен

Нещо важно за енергийния обмен, което не знаете

Лайфстайл

Спомняте ли си преди години нашумяването на „Тайната“ и Закона за привличането? Те гласяха, че формулата за щастлив и успешен живот е насочването на енергията в правилната посока чрез визуализации на това, което искаме.


И това, до известна степен, е вярно. Но, от друга страна – не е. Съществува едно важно уточнение, което трябва да се направи.

Законът за привличането не действа, когато визуализираме онова, което искаме. Той действа, когато визуализираме нещото, което искаме, сякаш вече го имаме.

Това е правилният начин за насочване на енергията.

Какво представлява човешката енергия?

Всеки път, когато сте казвали за някого, че се чувствате добре в негово присъствие, че сте спокойни и ви зарежда или, от друга страна, че ви изтощава и сякаш изсмуква живителността ви, вие всъщност сте говорили за енергията, която усещате от този човек.

Човешката енергия е нищо повече от честоти и вибрации, на които трепти и съществува нашето съзнание. Чрез нея ние „представяме“ душата и същността си пред останалите и, на свой ред, долавяме техните, чрез усещането, което ни носи тяхната енергия.

Как действа Закона за привличането?

Концепцията е следната – в живота ви идва не онова, което искате, а просто онова, което отразявате. Вие привличате собствените си представи за нещата. Ако постоянно мислите и се фокусирате върху това да искате пари, то вие наблягате на това, че ги нямате. Това важи и за всеки един аспект от човешкия живот. Затова, ако действително искате да усетите силата на Закона, просто мислете и визуализирайте нещата, като вече случили се. Мислете, че вече имате пари, любов, семейство. Открийте собствената си вътрешна сила.

Защо е важно всичко това?

Сякаш хората все по-често и лесно забравяме, че най-голямата сила, която някога ще изпитаме и най-голямата помощ, която някога ще имаме, ще дойде от самите нас. Ако спрем да очакваме другите да ни направят щастливи и да се чувстваме пълноценно, това ще обрече нас на чести разочарования и тях на натоварени с прекалено големи очаквания. Нито ние, нито близките ни хора, ще спечелим от тази ситуация. Затова насочете вътрешната си енергия към това да почувствате истински в себе си любовта и успеха, които така искате. Така вие ще програмите енергията и подсъзнанието си да се чувствате наистина щастливи и, по естествен начин, ще привлечете още повече щастие в живота си, защото ще го отразявате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.