Какъв килим да изберем? Казват ни от КарпетМакс

Дом и Градина

Изборът на нов килим е приятно и разтоварващо занимание, в което могат да се включат всички членове на фамилията. За да вземем правилно решение спрямо покупката на нови подови настилки, трябва да се съобразим изцяло със спецификите на дома си, вкусовите си предпочитания, също както и със съдържанието в портфейла.

КарпетМакс килими са оптималният вариант за всички онези, които търсят заветната комбинация от бюджетни предложения и категорично качество. Купете модерни настилки за дома и не се ограничавайте в изискванията си. Вече можете да имате всичко накуп, а онлайн магазин CarpetMax ще Ви го предостави и на разумни цени.

Как да изберем килим

Днес пред Вас “стоят” покрития за под, които имат с какво да впечатлят, а заявката която дават е обещание за много уют и комфорт у дома. Можете да се сдобиете с класически, флорални, кръгли, квадратни, тип шаги, с арт фигури или едноцветни килими, които в правилна комбинация с мебелите в жилището, ще придадат перфектен завършек на всяка стая. 

За да бъде инвестицията в определен вид настилка за под по-успешна от всякога, вземете предвид следните насоки:

  • Килимът трябва да бъде внимателно съобразен с наличната в помещението площ;
  • Изберете вид подова настилка, която да можете да почиствате лесно. Синтетичните решения са оптималният вариант в 90% от случаите, защото не изискват по-специална грижа;
  • Много е важно за кой вид помещение става дума – ако целите пълен комфорт в спалнята, заложете на пухкава настилка в светли тонове. Ако обаче става дума за коридора, то в случая бялото не е удачно решение, защото в тази част от дома се наблюдават и най-големите нива на замърсяване.

В общи линии, има доста за какво да помислите, преди да се спрете на определен вид настилка за дома. В случай, че си падате по луксозни решения, в КарпетМакс ги има в изобилие и то на добри цени. Проверете още сега.

Къде се слага 

Независимо от вида килим, който сте избрали, неговото поставяне на земята е напълно свободно и без каквито и да е особености. Нужно е само да подберете правилните размери, за да постигнете желаните резултати в естетически и функционален план. 

Какви модели ще открием в КарпетМакс 

В онлайн магазин КарпетМакс има богата гама килими за дома, които се делят на следните видове:

  • Полиестерни;
  • Полипропиленови;
  • Полиолефинови;
  • Вълнени;
  • Акрилни;
  • Микрофибърни;
  • Вискозени.

Не бързайте с избора си, а го обмислете внимателно. На подова настилка в съзвучие с цветовете и стила на мебелите в дома Ви да заложите, е желателно.